Spelregels kantinedienst TC Smash

Je kunt de sleutel(s) van de deuren ophalen bij Henk. Indien Henk niet aanwezig is, zal tijdig een ander afhaaladres worden doorgegeven via de weekverantwoordelijke.

De openingstijden zijn van 19.30 tot minimum 23.00 uur. Langer mag maar hoeft niet persé! (Indien het slecht weer is en er komt niemand opdagen, dan is de dienst om 20.30 uur afgelopen.)

We beginnen met koffiezetten en de vloer te vegen. WC papier en papieren handdoeken aanvullen. Daarna de koeling onder de bar aanvullen met koude drank uit de koelkast in de berging en deze dan weer aanvullen met drank uit het berghok. Ook nog even de vuilnisbakken legen.

Iedere dinsdag van de oneven weken (zie ook schema op het prikbord) worden de vuilcontainers naar de straat gebracht en de kantinedienst van woensdag zal de containters terug op hun plaats zetten. Op vrijdag voor het afsluiten even de vloer vegen i.v.m. competitie op zaterdag.

• Voor het afsluiten ervoor zorgen dat:de bar is schoongemaakt, inclusief de spoelbak, de afwas is gedaan, de lege flesjes zijn opgeruimd, de tafels schoon, er niets belangrijks meer buiten staat.
• iedereen heeft alles afgerekend!
• al het papieren geld uit de kassa in een envelop is gedaan. Laat geen papiergeld in de kassa
• op de envelop je naam en bedrag aan geld noteren.
• de gegevens onderaan dit formulier invullen en dit voor het afsluiten in de paarse box doen in de bijkeuken.
• de envelop en de sleutels in de brievenbus bij Henk worden gedeponeerd of bij diegene waar de sleutel anders is opgehaald

Als er na 23.00 uur nog mensen willen blijven zitten, vraag hen dan wie er afsluit en noteer dit ook op dit formulier. Breng wel zelf het geld naar Henk.

Bij problemen en voor het melden van tekorten aan drank, snoep en dergelijke contact opnemen met de weekverantwoordelijke (zie schema)
Indien je onverhoopt niet kan draaien, dien je zelf voor vervanging te zorgen.
Het schema voor de kantinedienst vind je ook op de website www.tcsmash.nl.
Ongeveer 1 week voor je kantinedienst ontvang je een email ter herinnering.