TC Smash De Kroon Toernooi

Het TC Smash De Kroon Open Tennistoernooi vindt dit jaar plaats van 4 t/m 12 augustus. Het is de 37ste editie en het is het grootste jaarlijks terugkomende evenement van onze vereniging. We verwelkomen vele tennissers en tennissters van omringende verenigingen en soms ver daarbuiten, maar traditioneel natuurlijk ook veel eigen leden. Dat maakt het mede zo succesvol en daarom roepen we jullie hierbij weer op om massaal in te schrijven voor ons eigen toernooi! Het is mogelijk om in te schrijven in maximaal drie categorieën. Je kunt enkelen, dubbelen en/of mixen. De speelsterktes 3, 4 en 5 zijn open (alle leeftijden), in de speelsterktes 6, 7 en 8 kun je kiezen tussen 15+ of 35+.

NIEUW! Alle onderdelen worden gespeeld volgens het poulesysteem met eventueel aansluitend (bij onderdelen met meerdere poules) een afvalsysteem. Je speelt dus altijd minimaal twee keer!

Side events: Vrijdagavond 10 augustus de traditionele Feestavond (meer info volgt later) en zaterdagavond 11 augustus TC Smash MAX KORTING Darttoernooi

Early-Bird inschrijvingen. Ons toernooi vindt plaats midden in de zomer. Let dus op met de vakantie periode. Vroege ‘Early-bird’ inschrijvers, tot 10 juli, maken kans op mooie prijzen!

Inschrijven via toernooi.nl of onderstaande link