De jeugdcommissie

De Jeugdcommissie: In de huidige jeugdcommissie van TC Smash regeren de dames! Loeki Tak, Gonny Taalman, Nancy de Bruijn, Viv Uvyn en Ellen Vercruyssen nemen met het nodige enthousiasme de organisatie van allerlei jeugdactiviteiten op zich. Vanaf 2016 is het team vernieuwd met de nieuwkomers Viv en Ellen. We zijn ervan overtuigd dat zij dit met veel enthousiasme gaan doen.

Gonny Taalman, Viv Uvyn, Loeki Tak, Ellen Vercruyssen en Nancy de Bruijn
Planning, taakverdeling en communicatie vormen de kernwoorden binnen de organisatie van de jeugdcommissie. Er wordt voor het begin van het tennisseizoen een datumplanning gemaakt van alle jeugdactiviteiten in het zomerseizoen. Vervolgens worden deze evenementen uitgesplitst onder de jeugdcommissieleden. Tijdens activiteiten zoals het jeugdtoernooi en de jeugdcompetitie worden tevens hulptroepen ingeschakeld aan het ouder-front voor het draaien van bardiensten of het carpoolen tijdens wedstrijden. Rond de periode van het Elopak Smash toernooi vindt ook het familietoernooi plaats, waarbij de jeugdcommissie alle taken voor zijn rekening neemt, inclusief het maken van een uitgebreide lunch!

De grootste groep van onze Smash-jeugd vinden we terugĀ  in de categorie 11 t/m 17 jaar. Jeugd kun je als club nooit genoeg hebben, want de jeugd is de toekomst van onze club! Daarom worden er extra activiteiten georganiseerd waarbij kinderen van alle leeftijden kennis kunnen maken met de tennissport. Door middel van zondagochtendtennis en het nieuwe regiotennis hopen we nieuwe jeugd aan te kunnen trekken. Daar zou onze jeugdcommissie uiteraard mee in haar nopjes zijn!