Padel

Opening Padelbanen
Op 29 juli worden onze padel banen formeel geopend. Iedereen is welkom op 29 juli om 19:00 uur voor de openingshandeling. Daarna zal een demonstratiewedstrijd plaatsvinden door een aantal gerenommeerde padelspelers, gevolgd door een padel clinic. Tijdens de clinic kun je zelf de baan op om te kijken of padel wellicht ook iets voor jou is!

Daarnaast is er informatie te vinden over de padel sport zelf, mogelijkheden voor het huren van banen, padel lessen enz. En natuurlijk maken we er verder een gezellige avond van met hapjes van het huis.

Open Toernooien TC Smash 2024

TC Smash organiseert jaarlijks minimaal twee officiële Open KNLTB toernooien. Een padeltoernooi in de winter. En een gecombineerd tennis- en padeltoernooi in de zomer.
 

TC Smash Ferris Open Winter Padeltoernooi

Dit jaar vindt het TC Smash Ferris Open Winter Padeltoernooi plaats van vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2024. Indien nodig vinden ook donderdag 14 maart al wedstrijden plaats.

Club App

Het laatste nieuws, activiteiten en nog veel meer vindt je op de Club App. Met deze app op je telefoon blijf je op de hoogte van al het nieuws van onze vereniging. Je kan iemand zoeken om te tennissen, uitslagen en standen van de competitie bekijken en via de app een baan afhangen (reserveren). De ClubApp is eigenlijk onmisbaar geworden voor elk lid van onze vereniging. Je kunt deze gratis downloaden.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben, neem dan contact met ons op via de mail info@tcsmash.nl. We helpen je graag verder.