Baanhuur

Niet-leden kunnen bij TC Smash een tennis- of padelbaan huren.

Padel

Voor de padelbanen geldt dat huren mogelijk is in de zogenaamde daluren. Daluren zijn alle uren tussen 8:00 tot 19:00 uur (van maandag t/m zondag).

De baanhuur bedraagt € 25,- voor een uur padellen.

Reserveren gaat eenvoudig via www.MeetandPlay.nl. Of via de KNLTB Meet & Play app. Kies je gewenste sport (in dit geval padel). Een datum en tijdstip. En je ziet direct welke padelbanen beschikbaar zijn. Afrekenen gaat ook via de website.

Het huren van een padelracket is ook mogelijk via de website. Selecteer dit dan bij de opties. Kosten voor het huren van een racket bedragen € 3,50. Je kunt de rackets vinden in de lockers op de vereniging. Je ontvangt een code om de lockers te kunnen openen.

Ballen zijn alleen te koop in de kantine (maar vaak liggen er nog wel gebruikte ballen in de lockers).

Leg het racket of rackets en eventuele ballen na het padellen a.u.b. netjes terug in de lockers en sluit deze daarna af.

Tennis/padelschoenen zijn verplicht. Maar let op: géén tennisschoenen met zichtbare gravel op de padelbanen. Maak deze dus vooraf grondig schoon a.u.b.

Annuleren of verplaatsen van reserveringen kan tot 24 uur van te voren door een mailtje te sturen aan info@tcsmash.nl. Heb je vragen dan kun je ze ook stellen via dit e-mail adres.


Tennis

Voor de tennisbanen geldt dat huren mogelijk is van 8:00 tot 23:00 uur (van maandag t/m zondag).

De baanhuur bedraagt € 10,- voor een uur tennissen.

Reserveren gaat eenvoudig via www.MeetandPlay.nl. Of via de KNLTB Meet & Play app. Kies je gewenste sport (in dit geval tennis). Een datum en tijdstip. En je ziet direct welke tennisbanen beschikbaar zijn. Afrekenen gaat ook via de website.

Het huren van een tennisrackets is momenteel niet mogelijk. Ballen zijn te koop in de kantine.

Tennisschoenen zijn verplicht.

Annuleren of verplaatsen van reserveringen kan tot 24 uur van te voren door een mailtje te sturen aan info@tcsmash.nl. Heb je vragen dan kun je ze ook stellen via dit e-mail adres.


Introducé

Ga je als introducé mee met een lid van TC Smash? Dan is de Introductie regeling van toepassing.

Je betaald dan maar € 2,50 voor een uurtje tennis of €  5,00 voor een uurtje padel.

Kijk voor meer informatie op Ledeninfo -> Introductieregelingen.