Introductieregelingen

Introducé

Een lid van onze vereniging kan een niet-lid op onze club inviteren. De betreffende introducé betaalt dan een bedrag om een uurtje mee te tennissen of padellen. Je mag ook meerdere introducés tegelijk uitnodigen. Echter. Deze regeling is wel beperkt tot 3x voor het niet-lid. De regeling is bedoeld om laagdrempelig kennis te kunnen maken met de vereniging.

- De kosten voor een introducé voor een uurtje tennissen bedragen € 5,00 per introducé.

- De kosten voor een introducé voor een uurtje padel bedragen € 5,00 per introducé.

Reserveren van een baan met introducé doe je via digitaal afhangen met de ClubApp.

De betaling werkt ook via de ClubApp. Je kunt eventueel ook terecht in de kantine. Of je maakt het bedrag over op rekeningnummer NL07 RABO 0330 4621 48.Voor de betaling kun je terecht in de kantine. Of je maakt het bedrag direct over op rekeningnummer NL07 RABO 0330 4621 48.


Introducé Game ’78 en/of Hulster Ambacht

Een lid van onze vereniging mag gratis één of meerdere leden van Game '78 en/of Hulster Ambacht inviteren om te spelen op onze tennisbanen. Minimaal één speler op de baan dient een lid van TC Smash te zijn. Een zelfde regeling bestaat ook bij Game '78 en/of Hulster Ambacht.

LET OP: DEZE REGELING IS ALLEEN VAN TOEPASSING OP DE TENNISBANEN.

Reserveren van een baan met introducé doe je via digitaal afhangen met de ClubApp.
 

Baanhuur niet-leden

Niet-leden kunnen een tennis- of padelbaan huren bij TC Smash. Meer informatie hierover vindt je onder het kopje "Baanhuur".